Sinds mijn afstuderen in 1976 aan de Dutch Design Academy in Eindhoven, werkte ik als zelfstandig ondernemer en kunstenaar op het terrein van grafische vormgeving, fotografie en film voor tientallen opdrachtgevers. Ik heb de intentie bij welzijn dat nog minstens twintig jaar te doen.

 

Zes jaar geleden realiseerde ik een multimedia project, waarvoor ik honderdveertig mensen op de markt van Gouda sprak. Ik vroeg naar waarom het goed gaat in hun leven. Hun verhaal tekende ik op en ik maakte portretfoto’s van hen. Het project werd afgerond met een grote solo multimedia tentoonstelling in Museum Gouda, www.waaromgaathetgoedinjeleven.nl.

 

Momenteel werk ik aan het multimedia project over de Zee aan de grens van Nederland, www.zeeproject.nl. Onderdeel van dat project zijn Zee-ontmoetingen op de vloedlijn. Tijdens die ontmoetingen praat ik met de ander over het belang dat de Zee voor hen heeft. Daarna maak ik portretfoto’s van hen. Verhaal en portretfoto’s worden in het boek over de Zee geplaatst.